Toimintatapa

Etusivu > Yritys > Toimintatapa

TOIMINTATAPA

Vistema tunnetaan vankkana erikoisosaajana ja asiantuntijana. Asiakkaidemme toivomuksesta olemme laajentaneet palveluvalikoimamme kattamaan kaiken mitä ammattiautoilija tarvitsee. Kuuntelemme jatkuvasti herkällä korvalla asiakkaidemme toiveita ja kehitämme hanakasti palveluamme.

Joustavuus ja pelisilmä

Sen olemme myös asiakkailtamme oppineet, että ammattiautoilija tarvitsee yhtä joustavia ja erilaisiin tilanteisiin notkeasti sopeutuvia kumppaneita kuin mitä heiltä vaaditaan. Siksi byrokratia ja kankeus eivät kuulukaan työsanastoomme lainkaan. Hommat hoidetaan rennon hurtilla otteella, mutta jämäkästi. Ja niin kiire ei olekaan, etteikö asiakkaan kanssa ehdittäisi aina tuoreita kahveja juoda.

Sanansa mittainen

Paitsi itse vuoropuhelu asiakkaiden kanssa, tärkeää on myös mitä puhutaan. Me lähdemme kaikessa periaatteesta ”se pidetään mikä luvataan”. Tilanteet voivat vaatia joskus nopeitakin toimia, joskus taas on aikaa enemmän. Tärkeää on, että osataan arvioida tehtävät oikein, tieto liikkuu ripeästi ja myös toimitaan sen mukaisesti kuin on sovittu.

Vistema Vantaa

Robert Huberin tie 7
01510 Vantaa

075 326 5525
vantaa@vistema.fi

Merkkihuoltovaltuudet:
Iveco

Ma-To: 07:00 – 17:00
Pe: 07:00 – 16:00

Palvelemme myös muina aikoina tarpeen mukaan.
Soita ja sovi!