Vistema keskittää toimintansa Vantaalle

Raskaan kaluston huoltotalo Vistema keskittää palvelunsa Vantaan toimipisteeseen. Toiminta Keravan toimipisteessä loppuu kokonaan.

Visteman lipun alla, mutta erillisenä yhtiönä toiminut Keravan toimipiste hankittiin yrityskaupalla vuonna 2016 tilanteessa, jossa vahvasti kasvaneen kysynnän myötä sekä tilat että tekijät loppuivat Vantaalla kesken. Sittemmin tilat Vantaan Veromiehessä lentokentän kupeessa on lähes tuplattu, Keravaa puolestaan ei saatu missään vaiheessa riittävän vahvasti toimimaan, joten päätös palvelun keskittämisestä oli väistämätön. Keravan yhtiö tullaan ajamaan alas.

Vantaalle siirtyy pääosa Keravan tekijöistä. Vistema jatkaa edelleen myös valtuutettuna Iveco-huoltona sekä osana kansainvälistä Top Truck-monimerkkiketjua. Toiminta yhdessä pisteessä aloitetaan maaliskuun alusta.

Asiakkaat siis saavat edelleen samat tutut palvelut, pääosin tutuilta tekijöiltä, nyt selkeästi yhdestä osoitteesta, Vantaalta. Visteman toimitusjohtajana toimii edelleen pääomistaja Taneli Hakkarainen.

Uskomme, että pystymme tarjoamaan tehokkaamman palvelukokonaisuuden, lisää joustavuutta ja enemmän osaamista yhden katon alta kuin kahdesta toimipisteestä. Tapanamme on ollut kuunnella asiakaskunnan toiveita, niin olemme tehneet nytkin. Tehdyillä ratkaisuilla voimme vastata aiempaa paremmin asiakastarpeisiin sekä myös kilpailutilanteeseen ja saamme lisää vauhtia palvelun kehitykseen, linjaa Taneli Hakkarainen.

Lisätiedot: Taneli Hakkarainen, 0400 511 497